top of page

Group

Public·2 members

Google Chromecast (2018) Review


Google quietly launched a refreshed Chromecast recently that offers a minor upgrade in terms of design and hardware. The Chromecast (2018) is a small, affordable Rs 3,499 streaming media player that can be hooked up to your TV set, giving you access to a world of apps that exist in your smartphone. This is a direct competitor to Amazon's own Fire TV Stick and both the devices are among the cheapest media streaming products in India right now. But is the new Chromecast the best option to spend your money on?
Google Chromecast (2018) review


DOWNLOAD: https://glycoltude.blogspot.com/?l=2tPLhKDe vorige Chromecast ging al drie jaar mee en dus was het tijd voor een nieuwe versie. De Chromecast (2018), zoals we het apparaatje voor het gemak noemen, is geen enorme verbetering maar nog steeds ideaal voor als je snel en simpel content naar je televisie wil streamen. We bespreken de nieuwe features met je in deze review.


Bovendien komt het apparaatje nu in een witte kleur en is het Chrome-logo vervangen door een Google-logo. De Chromecast (2018) ziet er fraaier uit dan zijn voorganger, al is het wat gek om dat als pluspunt te noemen voor een apparaatje dat je in je tv steekt, en daarna niet meer ziet.


Wel is het fijn dat de Chromecast (2018) nu beelden tot 1080p met 60 frames per seconde kan streamen. De vorige generatie streamde beelden van 60 fps tot maximaal 720p (hd-kwaliteit), maar kon wel full-hd met 30 frames per seconden afspelen. Het is geen hele spannende verbetering, maar als je bijvoorbeeld veel filmpjes van games op YouTube kijkt, dan is het mooi meegenomen. 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page